Nejen zkušenosti ale i moderní postupy. Funguje to!

Nejen zkušenosti ale i moderní postupy. Funguje to!

Jana je rozvedená a pracuje jako finanční poradkyně v bance. Zdědila byt po babičce v Praze 5 - Jinonicích. I když financím rozumí, na prodej bytu sama si netroufla. Rozhodla se, že při prodeji bude spolupracovat s realitním makléřem, protože chtěla prodej realizovat rychle a s jistotou, že ji nikdo nepodvede. 

Pro spolupráci si vybrala realitního makléře Ing. Milana Šámala, o kterém ví, že žije právě v Jinonicích a inzerci na jeho práci vídá Jana v lokálních periodikách. 

Předtím, než se rozhodla pro spolupráci, navštívila jeho web www.milansamal.cz. Způsob práce, používání moderních postupů a reference od klientů ji přesvědčili, že by mohla spolupráce s panem Šámalem být pro ni prospěšná.

Na první schůzce ji Ing. Milan Šámal, jak připravit její byt na prodej. I přesto, že si na začátku nebyla úplně jistá a nevěděla, jak byt na prodej připravit, řídila se radami profesionála (například investice do malých oprav)

Ing. Milan Šámal se postaral o vše potřebné před spuštěním inzerce nemovitosti:

  • zajistil vymalování bytu, 
  • nechal provést drobné opravy v bytě,
  • přivedl home stagera, který vyladili interiér nemovitosti, 
  • profesionální fotograf byt nafotil tak, aby se případný zájemce do bytu zamiloval na první pohled.

Dále pak profesionální realitní makléř pro prodej nemovitosti podnikl další důležité kroky:

  • vytvořil speciální webovou stránku bytu
  • nechal připravit 3D scan nemovitosti, díky kterému může případný zájemce virtuálně procházet nemovitostí a uvidí i nejmenší detaily,  
  • nechal zpracovat videoprohlídku, ve které seznámí zájemce s okolím a ukáže nemovitost v širším kontextu, aby měl zájemce lepší představu o nejen nemovitosti, ale i o okolí, a navíc inzerát bude mít s videoprohlídkou mnohem vyšší sledovanost,
  • zařídil inzerci v lokálním tisku a distribuci letáků na Praze 5,
  • zajistil placenou propagaci nemovitosti na sociálních sítích, 
  • vyvěšení plachty s nabídkou Na prodej na balkóně bytu paní Jany, byla už samozřejmost.

Byt se prodal nad očekávání Jany velmi rychle a za vyšší cenu, než očekávala

I když Jana zpočátku neznala moderní technologie, které Ing. Milan Šámal při prodeji využívá, nakonec byla velmi mile překvapená a spokojená. Byt se díky moderním postupům Ing. Milana Šámala prodal za cenu o cca 5 % vyšší, než Jana předpokládala. Moderní postupy jako homestaging, 3D scan nebo videoprohlídka při prodeji nemovitostí totiž FUNGUJÍ!

Zvažujete prodej nemovitosti? Zarezervujte si na mém webu termín online konzultace zdarma, kde společně probereme možnosti efektivního prodeje Vaší nemovitosti.



Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení