Prostě jiný realitní makléř

Prostě jiný realitní makléř

Manželé Procházkovi jsou oba zaměstnaní a mají dvě děti. Jak děti vyrostly, byt jim začal být malý a oni začali uvažovat o koupi většího bytu na Letné, kde oba pracují. 

Nafotili svůj byt, v aktuálním stavu, a začali jej inzerovat sami na internetu. Poptávali i známé a sdíleli prodej svého bytu na Facebooku. Už měli vybraný i vysněný byt na Letné, ale stále neměli finance na jeho koupi, protože jejich stávající byt neměl kupce. Neustále se ozývaly jen realitní kanceláře. Po půl roce marného snažení již byli zoufalí, protože je tlačil čas a byt jim začínal být čím dál tím menší.

Rozhodli se, že nakonec prodají svůj byt s realitním makléřem Ing. Milanem Šámalem, kterého jim doporučili přátelé. Na jeho webových stránkách https://milansamal.cz/ si sjednali online konzultaci zdarma.

Po první online schůzce je Ing. Milan Šámal navštívil a vše s nimi podrobně probral. Když podepsali exkluzivní smlouvu, realitní makléř:

  • navrhnul několik nezbytných úprav v bytě (oprava kapajícího kohoutku, poškozené žaluzie a dveře), 
  • následně najal spolupracující odborníky, 
  • nechal připravit home staging bytu profesionálním fotografem vytvořit fotografie bytu, které výrazně zvýšily atraktivitu bytu (na rozdíl od fotografií pořízených majiteli nemovitosti), 
  • inzeroval byt jak na hlavních placených realitních portálech i v místním tisku, 
  • zajistil placenou reklamu na sociálních sítích.

Prohlídky bytu dokázal makléř skloubit i s chodem čtyřčlenné domácnosti, protože natočil videoprohlídku bytu a a nechal vytvořit 3D scan nemovitosti. Díky těmto moderním metodám se eliminoval počet příchozích zájemců na prohlídku, protože na byt se přišli podívat jen vážní zájemci a tím majitelům ušetřil (nejen) čas. 

Byt Procházkových se prodal do dvou měsíců, a navíc za cenu, která byla vyšší, než si manželé původně představovali

V rámci exkluzivní spolupráce Ing. Milan Šámal zajistil veškeré právní i finanční záležitosti včetně úschovy peněz a dohlédl i na koupi nového vysněného bytu na Letné.

Zvažujete prodej nemovitosti? Zarezervujte si na mém webu termín online konzultace zdarma, kde společně probereme možnosti efektivního prodeje Vaší nemovitosti. 



Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení